Een magische kerst Musical "Meisje met de zwavelstokjes" - Muziekcentrum - Enschede

Datum: 21-12-2024
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na het enorme succes van de magische kerstmusical "Scrooge", brengen de makers een gloednieuwe productie naar Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Vanaf 21 december kun je genieten van "Meisje met de Zwavelstokjes", een meeslepende musical gebaseerd op het geliefde verhaal van Hans Christian Andersen, uitgevoerd in de sfeervolle Dickensstijl.

In deze bijzondere voorstelling volg je het leven van een jong meisje dat op koude winteravonden zwavelstokjes moet verkopen. Terwijl de wereld om haar heen feestviert, zwalkt ze door de straten, zoekend naar warmte en hoop. Een reeks onverwachte visioenen brengt haar echter op een pad dat haar lot voor altijd zal veranderen.

Met een vleugje Twentse humor en een unieke twist, weet "Meisje met de Zwavelstokjes" de harten van het publiek te raken. Het creatieve team, onder leiding van regisseur Jasper Verheugd en met adembenemende decors van Joris van Veldhoven, zorgt voor een onvergetelijke theaterervaring.

Dit evenement bestaat alleen uit entree kaarten, u reist op eigen gelegenheid naar Enschede.

De prijs voor jou als PéVé lid is € 15,00 (50% korting) de prijs voor je introducee is € 21,00 (30% korting)
(prijs voor één persoon € 15,00, prijs voor twee personen € 36,00, prijs voor drie personen € 57,00 en de prijs voor vier personen is € 78,00)

Locatie: Muziekcentrum - Grote zaal - Enschede
Datum do 21 dec 2024 - 19:30 uur
Adres: Noorderhagen 27, 7511 EK Enschede

Als je deelneemt aan dit evenement ga je akkoord met foto’s en video’s die gemaakt kunnen worden tijdens dit evenement, die geplaatst kunnen worden op onze besloten Instagram pagina.
Onze annuleringsvoorwaarden zijn op dit evenement van toepassing, zie hiervoor de pagina > Huisregels.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 21-12-2024
Begintijd: 19:30
Einddtijd: 21:30
Locatie: Muziekcenturm Grote zaal - Enschede
Prijs: € 0,00
Organisatie: PeVe De Twentse Zorgcentra
Maximum aantal kaarten per persoon: 4
Je moet ingelogd zijn om kaarten te kunnen bestellen.