Bourgondisch Wandeling - Ootmarsum - inschrijving gesloten!

Datum: 27-10-2024
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wandelen en recreëren in de natuur is “hot”. Voeg daar een 4-gangen diner aan toe met bijpassende wijn, speciaalbier of fris én live muziek en de basis “ingrediënten” van onze Bourgondische Wandeling zijn compleet.

Je kan je voor maximaal twee personen tegelijk aanmelden. Jij als PéVé lid en een introducee die geen medewerker is van DTZC. Je kan per persoon aangeven welk arrangement (wijn, bier, fris) hij/zij wil, of de persoon vegetarisch is of andere diëten heeft.

*** LET OP ***
Het wijn arrangement is anders vorm gegeven dan andere jaren! Je ontvangt vooraf drie munten van de Twentse Wijndagen. Deze munten kun je tijdens de wandeling gebruiken of bij terugkomst op het plein van de Twentse Wijndagen. Deze muntjes zijn voor proefwijnen. Dus geen volle glazen wijn!

De prijs voor jou als PéVé lid is voor de wandeling alleen of vegetarisch € 19,75 (50% korting) en incl het wijn of bier arrangement is de prijs € 23.25 (50% korting)
De prijs voor jouw introducee is voor de wandeling alleen of vegetarisch € 27,50 (70% korting) en incl het wijn of bier arrangement is de prijs € 32.50 (70% korting)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 27-10-2024
Begintijd: 10:30
Einddtijd: 17:00
Locatie: Centrum Ootmarsum
Prijs: € 0,00
Organisatie: PeVe De Twentse Zorgcentra
Maximum aantal kaarten per persoon: 2
Je moet ingelogd zijn om kaarten te kunnen bestellen.